Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektorok

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
1. Adottak a következő vektorok: a (−6; 2) , b ( 1; 4), c (−8; −6) , d ( 3; −5)
a., Számítsd ki a következő skaláris szorzatokat!
a ∙ b =? c ∙ d =? d ∙ a =? b ∙ c =?
b., Mekkora szöget zár be az a és a b ?
c., Mekkora szöget zár be az c és a d ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0