Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Oldd meg másodfokú egyismeretlenes egyenlettel a következő szöveges feladatokat!

Főoldal » Középiskola » Matematika
320
Az ABC háromszögben A szög =90 fok ; AD merőleges BC; D eleme (BC). Számítsd ki a háromszög átfogójának hosszát , ha AB=15cm és CD=16cm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0