Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
353
Sziasztok. Akinek van ideje az írjon már hasonló feladatokat... gyakorolni tudjam ezeket.
És tudjam ábrázolni függvényen.
Pl:
f=2x
g=1/2 x
h=2/1x+5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0