Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sinusz és koszinusz tételek

Főoldal » Középiskola » Matematika
416
Tudnátok segíteni ebben a feladatban, nem tudok megbirkózni vele?
Az ABCD négyszögben AB = 24 cm, BC = 16 cm, CD = 14 cm, AD = 12 cm, BAD 4 = 42°. Mekkorák a négyszög átlói és szögei?
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0