Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
341
Ábrázoljuk a derékszögű koordináta-rendszerben az alábbi függvényeket, és határozzuk meg a függvények értékkészletét és zérushelyét!
Df =[-3;6[, f(x)=1/3x-1 b) Dg =]-4;12], g(x) =
1/2x-1, ha -4<x≤4
5-x, ha 4<x≤7
-2, ha 7<x≤12
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0