Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
377
Egy étteremben 4 féle levesből eladott adagok számát a hét első három napján az alábbi A
mátrix mutatja:
Gulyásleves Zöldségleves Paradicsomleves Csontleves
Hétfő 20 30 5 10
Kedd 30 20 10 10
Szerda 25 30 20 20
Az egyes levesek ára: p = [5, 7, 10, 12]* pénzegység.
a) Mennyi a leves forgalom naponként pénzegységben?
Számítsa ki és magyarázza meg jelentését:
b) 1*A=
c) A e2 - A e3=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0