Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mertan

Főoldal » Általános iskola » Matematika
447
Az ABCD téglalap síkjára az MD merőlegest állítjuk, úgy, hogy MA=15 gyök 2, MB= 5 gyök 34, MC=25, AD=15, AB=20. Szamitsuk ki az M pont távolságát az AC atlotol, valamint a D pont távolságát az MAC háromszög sikjatol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0