Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseg kerlek gyorsan

Főoldal » Általános iskola » Matematika
308
1. egy 3szög oldalai a következők: b=37cm c=13cm és ma=12cm. Mekkora reszekre osztja a magasság az a oldalt?

2. Mekkora annak a Deltoidnak a területe, melyet akkor kapunk, ha tükrözzük a háromszöget az a oldalára??

3. Máté 55pontos matekdolgozatot írt. A szerezhető maximum pontszám 75 pont volt. az osztályzatok: 1:0-50%, 2:51-56%, 3:66-80%4:81-90%, 5:91-100%
-milyen jegyet kapott Máté?h
-hány pont hiányzott ahhoz hogy eggyel jobb jegyet kapjon?
-legalább hány pontot kellett volna kapnia hogy 5-ös legyen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS LEGYSZI
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0