Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK SEGITSETEK!!! Elore is koszi

111
1) Zoárd úgy dönt, hogy négy karakter hosszúságú jelszóval védi le a számítógépét Az alábbi karakterekből fog állni a jelszó : \ Z;0; hat a ;r;d;0;1;2\ Hány jelszó létezik, a) négy különböző karaktert használ fel a jelszó készítéséhez? ba négy karakter hosszú jelszót, hogy lehetnek benne egyforma karakterek?
Hány olyan négyjegyű szám van, aminek minden számjegye ?
3) A tornateremben 8 tanuló áll sorban a) Hány különböző módon fehetséges ez? b ) Hány különböző módon lehetséges, ha Anna a bal szélen Alexa a jobb szélén a sorban? c Hányféle sorrendben állhat a 8 tanuló, ha kört alkotnak?
4 ) növényeket ültet sorban egymás mellé: tulipánt, jácintot, ibolyát gyöngyvirágot. sorrendben ültetheti a növényeket, ha a tulipánt az ibolya mellé szerezné ?
5 ) Egy 32 fős osztály 3 tagból álló küldöttséget szeretne kijelölni a vetélkedőre. Hányféleképpen tehetik ezt meg, ha a ) az egyik küldött irodalom, a másik földrajz , a harmadik történelem vetélkedőre nevez be? b ha mindhárman biológia vetélkedőn indulnak?
6, Adél sálat ajándékba, és nyolc szemenként ismétlődő mintát készit sima fordított szemek váltakozásával Ezek közül három sima és fordított lesz. Hányféle minta közül választhat?
7. Egy nappaliba 7 lámpatestet szereltek fel Mindegyik külön -külön kapcsolható Hányféleképpen valósulhat meghogy a ) hogy pontosan lámpa világit? b legalább ot lámpa ?
8. Hány olyan háromjegyű pozitív egész szám van, ami osztható 5-tel, minden számjegye
9 Hányféleképpen rakhatók sorba a PATRIK név betü?
10) Hány olyan háromjegyű pozitív egész szám van, amelynek minden számjegye páratlan? A számjegyek ismétlödhetnek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0