Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika . Segitséget kérnék. Megköszönném:)

122
datokat a füzet utolsó oldalán kell megoldani.

Anna a játékállatkáit rendezgeti. Nagy részüket a szekrényére teszi, de a harmad részük már nem fér ide. Így ezek közül kettőt az íróasztalára tesz, majd a maradékot három kis fali polcra helyezi el. Így egy-egy kis fali polcra 17 állatka kerül. Hány játékállata van összesen Annának?
Kristóf, Petra és Soma kártyáztak. A játék kezdetén mindenki azonos számú zsetont kapott. Minden játszma után a vesztes 2 zsetont adott a győztesnek és 1 zsetont a másodiknak. Az 5. játszma után Kristófnak 18 zsetonja, Petrának 8 zsetonja és Somának 4 zsetonja volt. Kinek hány győzelme, 2. és 3. helyezése volt?
Négy sportoló, Anna, Balázs, Cili és Dani egy négyszemélyes, kör alakú asztal mellett ülnek. A sportolók között van egy úszó, egy korcsolyázó, egy síelő és egy futó. Az úszó Anna bal oldalán ül, a síelő Balázzsal szemben, Cili és Dani egymás mellett ülnek, a korcsolyázó bal oldalán pedig lány ül. Hogy hívják a futót?
A hetedik osztályban 11 fiú nem szemüveges, a lányok harmada visel szemüveget. A 8 szemüveges tanuló között kettővel többen vannak a lányok, mint a fiúk. Mennyi az osztály létszáma?
Máté beszállt egy magas toronyház liftjébe, és felment három emeletet, azután ötöt le, hetet megint fel és kilencet le. Ekkor kiszállt és az 5. emeleten találta magát.
MELYIK EMELETEN SZÁLLT BE A LIFTBE?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0