Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérnék, ha lehetne pici magyarázattal, köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
362
Ábrázold az alábbi függvényt! Határozd meg a függvény értékkészletét és
zérushelyét!
f: ] -3;4 →] R,f(x)=4-1/3 x
f: R→ R, f(x) =|2x − 1|
Ábrázold az alábbi függvényt
y = (x − 2)²-4
y = (3x − 1)² - (x − 2) ∙ (x + 2) − 8 ∙ (x²− x − 1)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0