Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértékváltás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
428
a)5800 cm2-.........dm2=41dm2
b)3725 dm3-.........dm3=2,5m3
c)52°15`-25`=...°...`
d)0,6m2 -......dm2=23 dm2
e) 35 perc+2 1/3 óra =..... perc
f)7,1 kg-......dkg=550 dkg
g)3 m2+215 cm2=..........dm2
h)6°30`+......° ......`=19° 12`
i) 5,34 m2- 234 dm2=.......m2
j) 2 1/3 2 1/3 óra-......óra.......perc=2/3 2/3 óra

2.
a) 6 óra +720 perc=....... nap
b)6○30`+.......° .......`
c) .........m2 m2- 1300 dm2 dm2= 18 dm2 dm2
d) 32 perc-......perc=30 s
e)0,5 nap+3600 perc=........óra
f)0,2 óra+4,5 perc=..........másodperc
g)12 perc=.....óra
h)0,00001 liter=.........cm3 cm3
i)5/12 nap+4 óra=......óra
j-k) 5/4 nap +10 óra=......óra =......perc
3.
a) 20000 dm2-9 m2=.....m2
b)10/14 hét +3 nap=3 nap
c)7/12 óra=......perc
d)a 2 m2=.....liter,amelynek.........%-a 300 liter
e) a 2,5 nap=......óra, aminek a 45%=......óra

Kérlek segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
mértékváltás
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0