Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koszinusz-szinusz

Főoldal » Középiskola » Matematika
440
9. Egy háromszögben a = 8 cm, b = 12 cm, y = 60° (a szokásos jelöléssel). Mekkora a c oldalhoz tartozó súlyvonal és magasságvonal?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0