Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koszinusz-szinusz

Főoldal » Középiskola » Matematika
940
6. Egy négyszög alakú telek méretei: AB=30m, BC=20m, CD=30m, ABC п=95°, BCD=97°. Hány méter kerítés szükséges a telek körbekerítéséhez? Mekkora a telek területe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0