Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek - köszi a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
347
Legyen az A az 25x²-4=0 egyenlet megoldáshalmaza, B pedig a 13-4x=0 egyenlet megoldáshalmaza.
Az A, B, A∩B, A∪B, A/B, B/A halmazok közül melyik megoldáshalmaza az alább megadott egyenleteknek?
a) (13-4x)(25x²-4)=0
b) 13-4x/25x²-4=0 (tört)
c) (13-4x)²+(25x²-4)²=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, egyenlet, halmaz
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0