Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki le tudná írni nekem részletesen?

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Segítene valaki? . A hagyományos dobókockával egyet dobunk, és a 32 lapos magyar kártya csomagból keverés után egyetlen lapot húzunk. Komplementer események e az alábbiak? Amennyiben nem, adjuk meg összegük komplementerének valószinűségét!
a, A=(párosat dobunk) és B=(páratlant dobunk)
b, A=(prím dobás) és B=(összetett szám dobás)
c, A=(pirosat húzunk) és B=(hetest húzunk)
2. Mennyi a valószinűsége, hogy az alaposan megkevert 32 lapos magyar kártyából 4 lapot kihúzva, a kihúzott lapok között lesz piros? Az eredményt adjuk meg egy tizedesjegy pontossággal.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
érettségi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0