Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Döntsd el az alábbi sorozatokról, hogy számtani, mértani sorozatokat alkotnak, vagy egyiket sem!

Főoldal » Középiskola » Matematika
294
f) 1, 2, 3, 4, 5,..... 23456
g) -12,-4,4,12,20,.....
h) 1,4,9,16,25,.....
i) 2, 22, 202, 2002, 20002, .....
a a2 a3 a4 a5
k) 2a−3b,3a−2b,4a−b,5a,6a+b,.....
m) a1 =5,an =an−1 +3 n) a1 =3,an =4⋅an−1
o) a1 =1,an =2⋅an−1 +3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0