Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan

Főoldal » Általános iskola » Matematika
356
2. Az ABCDA'B'C'D' téglatestben AB=20cm,BC=15cm és AA'=9cm. Számítsd ki a következő távolságokat: a) d(B',DC), b) d(C,A'D'), c) d(D,A'B'), d) d(A',BD), e) d(B',AC). KÉRLEK HAMAR SŰRGŐSEN SEGÍLJETEK MERT MÁRA KELL.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0