Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat 6. Osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
306
Rendezzük növekvő sorrendbe a következő természetes számokat ,, n ∈ N*" esetén:
a={1²+2³[3⁴-3(2⁵-5)]}•2ⁿ
b=[(1+2+...+10):11-2]ⁿ-¹ (n minusz 1)
c=[(1+2²:4)-(3²-2³)]³(1002:3-331)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Gausz összeg
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0