Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik egyenlőségnek kell igaznak lenni hogy a KLMN négyszögbe kört lehessen írni. A)KM=LN B)KL+LM=KM C)KL+MN=LM+NK D)KL+LM=MN+MK

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
koszonom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0