Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni? Ma be kellene adnom,köszönöm szépen

Főoldal » Középiskola » Matematika
1529
1) Egy egyenes egyenlete 2x+5y=18 Határozd meg az egyenes meredekségét
2) f:] - 2;4]→ R, f(x)= 1/2x + 4 x= -3/4 helyen mennyi a helyettesítő érték? Ábrázold a függvényt! Határozd meg az értékkészletét!
3) Hol metszi a koordinátatengelyeket az x → 2x+6 (R→R) függvény grafikonja?
4) Old meg grafikusan és mérleg-elvvel is -2x+7=3/2x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0