Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
373
f) A háromszög két oldala a=6cm b=8cm és az oldallal szemben fekvő szög A=37.5cm

Hálám annak aki megcsinálja, de kérlek szépen aki csinálja ne elmagyarázza hanem szerkessze meg.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0