Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a másodfokú egyenlet, ha meg vannak adva a gyökök?

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
x^2+px+q=0
gyökök:
y1= x1^2 + x2^2
y2= x1^3 + x2^3
mi az egyenlet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
segítség, gyorsan, nemmegyamatek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0