Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
329
5. Állapítsd meg a következő egyenlőtlenségek logikai értékét,ha x,yeR*:a) (x+2)²=x²+4 b) (x-3)²=x³-6x+9 c) (4-x)(4+x)=16-x² d) (3x+1)²=9x²+6x+1 e) (x+5)²=x²+25 f) (2x-5y)²=4x²+25y² g) (√2x-3)(√2x+3)=2x²-9 h) (2√5-√7)²=27-4√35 i) (3x-2y)(3x+2y)=4y²-9x²
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0