Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
326
10 kg 20°-os vízből 120°-os vízgőz(grafikont kérek) Q₁=m•Cvíz•delta T (képletet kérek) számítást kérek Q₂=m•lambda (képletet számítást kérek) Q₃=m•Cgőz•delta T (képletet kérek) számítást kérek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0