Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
331
10 kg 20°-os vízből 120°-os vízgőz.( grafikon ábrázolását kérem) Q₁=m•Cvíz•delta T(képlet) Q₂=m•lambda(képlet) Q₃=m•Cgőz•delta T(képlet)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0