Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A csatolt idő-út diagram alapján határozzuk meg egyes időpillanatokban a pillanatnyi sebességet!

Főoldal » Középiskola » Fizika
414
A csatolt idő-út diagram alapján határozzuk meg

t1= 5
t2 = 10
t3 = 15

időpillanatban a pillanatnyi sebességet! Magyarázzuk meg a megoldást!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0