Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Végezd el a következő szorzásokat:

Főoldal » Általános iskola » Matematika
340
a) -4x•(-8)=? b) (-3)•9y=? c) -6x•(-2y) d) 7y•(-5x)=? e) -3x²y•(-8xy⁴)=? f) -12x³y²•(+x³y³)=? g) (-8ax)(-2ay)=? h (-6x)(-9y)(-2z)=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0