Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számolja ki az alábbi kapcsolási rajzon az alkatrészeken eső feszültségeket és áramokat

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
386
Számolja ki az alábbi kapcsolási rajzon az alkatrészeken eső feszültségeket és áramokat
· V1 = 1V
· I1 = 2mA
· R1 = 10K
· R2 = 4K
· R3 = 4K

UR1 = ?V UR2 = ?V UR3 = ?V
IR1 = ?mA IR2 = ?mA IR3 = ?mA
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, Elektrónika, Elektró, Elektrodigit
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0