Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ecetsav

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
371
Mennyi abban az ecetsav (CH3COOH) oldatban a tömegszázalékos összetétel, amelyben az ecetsav molális (Raoult) koncentrációja 3,781 mol/kg víz? Mr(CH3COOH)=60,06; Mr(H2O)=18,02; ρoldat=1,0275 g/cm3; ρ(CH3COOH)=1,2213 g/cm3; és ρ(H2O)=0,9972 g/cm3;
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

0