Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tömegszázalék

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
349
Mekkora, a 12,84 tömeg%-os etilén-glikol ((CH2OH)2) oldat etilén-glikolra vegyes%-ban kifejezett összetétele? Mr((CH2OH)2)=62,08; Mr(H2O)=18,02; ρoldat=1,0161 g/cm3; ρ((CH2OH)2)=1,1132 g/cm3; és ρ(H2O)=0,9972 g/cm3;
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

0