Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számolás, koncentráció

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
380
Mekkora a tömegarányban kifejezett koncentrációja az izobutil-formiátnak (HCOOCH2CH(CH3)2) az oldatban, ha 601,3 g vízben 1,658 cm3 izobutil-formiátot oldottunk fel? Mr(HCOOCH2CH(CH3)2)=102,13; Mr(H2O)=18,02; ρ(H2O)=0,9975 g/cm3;és ρ(HCOOCH2CH(CH3)2)=0,8853 g/cm3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

0