Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, legkisebb közös többszörös feladat 3.

Főoldal » Középiskola » Matematika
319
Melyek azok az a,b,c természetes számok, amelyekre teljesül, hogy [a,b,c]= 60 840, 104b = 9a és 13c = 2b?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

0