Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
369
Egy gömb középpontja az O pont, a gömb AB húrja az OC sugarat a D pontban metszi úgy, hogy a CDA∡=120°. Határozzuk meg azon kör sugarát, amelynek az AD és DC egyenesek érintői, míg a gömb megfelelő AC ívével szintén egy közös pontja van a körnek. Adott meg az OC=2 egység és OD=`sqrt3`egység.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0