Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ha A =1^2 + 2^2 +...+ n^2 nem osztható 5-tel, akkor mennyi a B =1+ 2 +...+ n szám 5-tel való osztási maradéka?

Főoldal » Középiskola » Matematika
424
Ha A =1^2 + 2^2 +...+ n^2 nem osztható 5-tel, akkor mennyi a B =1+ 2 +...+ n szám 5-tel való osztási maradéka?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0