Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kötési enegria

Főoldal » Középiskola » Fizika
357
Mekkora a kötési energiája egy 73 Li atommagnak? Adatok: mproton = 1,67261·10-27 kg, mneutron = 1,67491·10-27 kg, mLi = 11,64762·10-27 kg.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0