Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek trapéz

Főoldal » Középiskola » Matematika
418
Az ABCD trapéz párhuzamos oldalai AB = 18 cm és CD = 10 cm.
a) Mekkorák a kiegészitó háromszög oldalai, ha AD = 6cm és BC=10 cm?
b) Mekkorák a trapéz szögei?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0