Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi 8. térbeli geometria SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
432
határozd meg a négyzet alapú szabályos gúlák felszínét!
a) a=7,2 cm M=4,8cm
b) M= 72 mm x=1,2 dm
előre is köszönöm! :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
geometria, matek, sos, fontos, 8, 8.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0