Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűségszámítás

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
389
Legyen A, B és C három esemény, melyek valószínűségei és metszeteinek valószínűségei a következők:
P(A) = 0.5, P(B) = 0.4, P(C) = 0.3, P(A ∩ B) = 0.3,
P(B ∩ C) = 0.2, P(C ∩ A) = 0.1, P(A ∩ B ∩ C) = 0.1.
Az A, B és C események közül bekövetkező események számát jelölje X. Mennyi P(0 < X < 3)?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0