Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Haromszog

Főoldal » Általános iskola » Matematika
478
Az ABC háromszögben AB = 4 cm, BC = 5 cm, AC = 6 cm, az A szög
szögfelezője metszi a BC oldalt D pontban, az AC oldalon felvesszük az E
pontot úgy, hogy AE=AB
Számítsd ki a DEC háromszög kerületét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0