Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kapcsoláson eső feszültség és/vagy éramok

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
452
R1 sorba kapcsolva R2 és R3 párhuzamos kapcsolásával, majd ez sorba a generátorral.
A következő 3 elem legyen sorba kapcsolva: R1 (R2xR3) U
R1=470 ohm
R2=1K ohm
R3= 100K ohm
U=5V

UR1=?V
UR2=?V
IR2=?mA
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Elektrónika, feszültség, áramerősség
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0