Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Alkatrészeken eső feszültségek és áramok számolása

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
358
Valaki tudna segíteni ezt hogyan lehetne az adott adatokból kiszámolni?
V1=1V
I1=2mA
R1=10K
R2=4K
R3=4K
UR1=?V UR2=?V UR3=?V IR1=?mA IR2=?mA IR3=?mA
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Elektrónika, áramkörök, Alk
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0