Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK 10.osztály ,,,, köszönöm, ha valaki segít :-)

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Az ABCD trapéz alapjainak hossza: AB=18 cm, CD=12 cm. A trapéz átlói E pontban metszik egymást. Számítsa ki az ABE és a CDE háromszögek területének arányát!
A hasonlóság aránya = ?




Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, trapéz, Terület, arány, 10. osztály
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0