Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektromotoros feszültség

Főoldal » Középiskola » Fizika
331
2.Az E =10V e.m.f-ű áramforrás,melynek belső ellenállása r=1 ohm egy fogyasztónak P=9W teljesítményt ad.Mekkora a feszültség az áramforrás kivezetésein?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0