Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy háromszög egyik oldala 16 cm. Ezen az oldalon fekvő szögek β=43° és γ=62°. Mekkora a háromszög területe? Mekkora a háromszögbe írható kör sugara?

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
Egy háromszög egyik oldala 16 cm. Ezen az oldalon fekvő szögek β=43° és γ=62°. Mekkora a háromszög területe? Mekkora a háromszögbe írható kör sugara?
help
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0