Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Négyszög területe

Főoldal » Középiskola » Matematika
454
Az ABCD konvex négyszög alakú telek következő adatait mértük meg:
AB=20 m; ABC∡=105°;ABD∡=60°;CAB∡=45°;DAB∡=90°. Számítsa ki a telek területét.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Terület, négyszög, számítás
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0