Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladatok! Aki tud, segítsen bárhogy is, SÜRGŐS!! Válaszotokat előre is köszönöm!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
331
Oldd meg az alábbi trigonometrikus egyenleteket:


1) 2 sin(x)=1,7


2) sin(x)+3=2,15


3) 0,5 cos(x)=0,24


4) cox(x)+1,5=0,75


A megoldásokat ábrázold egységkörön (ne krumplin!) is. A
feladatokat olvashatóan befotózva, nem elforgatva töltsd fel a classroomba.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, Matematika, házi, Középiskola, abrazolas, sinusz, egységkör, középiskolai
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0