Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kör középpontja és sugara

Főoldal » Középiskola » Matematika
417
1, Mi a középpontjuk és a sugaruk az alábbi köröknek ?
a, x2+y2=16
b, (x+3)2+(y-1)2=16
c,(×+3)2+(y+1)2=17
d, (x-3)2+(y-10)2=25
e,x2+(y-1)2=16
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0