Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEKhf

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
1) Az ABC egyenlő szárú háromszögben AB = AC = 65 cm, BC = 126 cm. A
háromszög síkjára MA = 12 cm merőleges szakaszt állítunk. Számítsátok
ki: a) az M pontnak a BC egyenestől való távolságát   b) az MBC és ABC síkok
szögének szinuszát   c) az ABC és MBC háromszögek területeinek arányát
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0