Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

KOMBINATORIKA

Főoldal » Középiskola » Matematika
455
Ha valakinek nehezen megy a matematika, akkor tudok segíteni benne! YouTube csatornán megjelent a videó, amiben a kombinatorikát próbálom elmagyarázni! Itt megtalálod: https://www.youtube.com/watch?v=AnLmaYIujlI&feature=share&fbclid=IwAR2mXO98pFnBOuUsF9wU2hHYBhTyRpuM1VEHDOIbQZiLaUGNcwREP3QF1Jo
Ha segítségre van szükséged a matematikával kapcsolatban, akkor kérdésedet felteheted bátran a: [email protected] e-mail címen! Ha szeretnél csatlakozni a Google classroom csoporthoz, akkor erre is van lehetőséged - (kód: 3iop4it)! Facebookon az elérhetőségem: https://www.facebook.com/profile.php?id=100077285291317

Kérdés esetén jelezz, és segítek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0